Minicamping Meidoorn in Zeeland

Daar waar Walcheren rust en ruimte biedt 

Centraal gelegen op het eiland Walcheren, waar rust en ruimte is, runnen wij onze camping. Het is een heerlijke, beschutte camping aan de rand van het gemoedelijke buurtschap Mariekerke. De Zeeuwse kust en de Walcherse dorpen en steden zijn op fietsafstand van onze minicamping.

Minicamping Meidoorn is in 1978 gestart als kamperen bij de boer. Toen gingen de gasten nog gewoon bij de boer naar de wc. Dat is nu anders. Het groene, glooiende tapijt, de speeltuin en de aanplant met mooie Meidoornstruiken herinneren nog aan vroeger. De camping telt dertien kampeerplaatsen en daarnaast verhuren we twee stacaravans.

Kindvriendelijke minicamping in Zeeland

Onze jongste gasten kunnen zich vermaken in het speeltuintje op de camping. Met zicht op de spelende kindjes kunnen de papa’s en mama’s ook een beetje uitrusten.

Op het recreatieveld achter het kampeerveld zijn twee inground trampolines en een kabelbaan voor wat meer vertier. Daarnaast is een weitje met dieren. Met liefde nemen we onze jongste gasten aan de hand om de dieren te voeren of de hond uit te laten. Wij bieden vertier voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees meer over onze camping op deze website of bekijk onze Facebook pagina die voor iedereen toegankelijk is.

Wij zijn geopend vanaf ca. 01 april tot en met ca. half oktober.