Impressie 

Wat heeft Minicamping Meidoorn nog meer te bieden?

Houtgestookte oven - Wij bakken ambachtelijke pizza's met ingredienten uit onze eigen moestuin en aangevuld met Italiaanse lekkernijen.

Miepje Meidoorn - Dat is de familiefiets die wij verhuren aan onze campinggasten. Maak er een gezellig en sportief tourtje mee door de buurt!

Fietsen & wandelen - Fiets de camping af en pak de knooppuntenroute op. Minicamping Meidoorn is een geweldig startpunt om Walcheren op de fiets te verkennen. Achter onze minicamping loopt een wandelpad, leuk voor een ochtend- of avondwandeling. Lekker een stukje wandelen en met de trekschuit de watergang oversteken. Genieten van de zonsondergang en de rust.

Omgeving

De Zeeuwse kust - Op fietsafstand van onze camping ligt het prachtige strand van zowel Zoutelande, Valkenisse als Domburg. 

Kinderspeelplaats - Hof Poppendamme is een natuur-, speel- en beleefboerderij waar kinderen lekker kunnen spelen en volwassenen heerlijk kunnen genieten en relaxen. Gratis entree!

Buurtschap Mariekerke - Bij onze buren IJsboerderij de Koehoorn wordt ijs gemaakt van dagverse melk van hun eigen koeien. Kaasboerderij Mariekerke verwerkt schapenmelk tot ambachtelijke schapenkaas. Ga het allemaal proeven!

In het dorp Meliskerke - zijn onder andere te vinden een warme bakker, een goede slager en een buurtsupermarkt. En de krant haal je bij de slijter.